Foto: Privātais arhīvs

Aizvadītā gada sākumā par visas pasaules zvaigzni kļuva amerikāniete Džena Seltera (attēlā), kuras tvirtā un trenētā pēcpuse tika nodēvēta par, iespējams, slavenāko dibenu visā internetā. Izdaudzinātais dupsis turpina iekarot tīmekļa plašumus.

21 gadu vecā ņujorkiete iemantoja atpazīstamību, pateicoties savam Instagram foto blogam, kurā pievilcīgā sieviete ar apskaužamu regularitāti publicē bildītes ar savu iespaidīgo pēcpusi, un nu jau Dženas dibens atzīts par pašu skaistāko visā internetā.

Meitene ir īstena fitnesa fantāte, un viņas dibena neizmērojamā daile slēpjas regulāros pēcpuses muskuļu treniņos un jogas nodarbībās. Svīšana sporta zālē atmaksājusies - pusotra gada laikā viņas Instagram sekotāju skaits pieaudzis no aptuveni diviem miljoniem līdz vairāk nekā sešiem miljoniem.

Dženas dibena slava izlauzusies arī ārpus interneta plašumiem, un pa šo laiku viņa jau paguvusi piedalīties vairākās pikantās fotosesijās tādos žurnālos kā Maxim, Vanity Fair, FHM un Elle. Tāpat aizvadītā gada nogalē vīriešu dzīvesstila portāla AskMen veidotajā aptaujā viņa tika atzīta par 82. iekārojamāko sievieti pasaulē.

Pievilcīgā dāma maizīti pelna ar savu dupsi, un tā gozēšanās dažādos šovos un pasākumos papildina Dženas bankas kontu ar prāvām summiņām. Pēcpuse daiļaviņai pavērusi durvis uz ļoti skaistu un greznu dzīvi, kuru Seltera labprāt ar dažādu bildīšu palīdzību atrāda arī savā Instagram profilā.

Tiesa, milzīgajai popularitātei ir arī vairāki mīnusi. Tā, piemēram, Džena kādā intervijā pastāstījusi, ka pastiprinātās uzmanības dēļ viņa vairs nevar normāli apmeklēt sporta zāli, jo ikkatrs tās apmeklētājs uzskata par pienākumu pieskarties slavenajam dibentiņam. Daiļaviņas krāšņo Instagram kontu iespējams apskatīt šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!