Foto: Scanpix
Šķietami nevainīgas protokola fotogrāfijas ar Krievijas prezidentu baznīcā kļuvušas par interneta sensāciju un blogeru apsmiekla objektu, jo divas no tām veido īpatnēju kolāžu, kurā Putins šķietami pārbiedē kādu mazu puisēnu.

Fotogrāfijas uzņemtas 7. janvārī Trīsvienības klosterī Sočos, kur atrodas Nikolaja Brīnumdara, Maskavas Matronas un citu pareizticīgo svēto mirstīgo atlieku fragmenti.

Putins Sočos bija ieradies uz Ziemassvētku dievkalpojumu. Baznīcas, sveces, pustumsa, prezidents ticīgo pūlī, pie viņa kājām sēdošs puisēns - šķiet, nekā īpaša.

Tomēr, kad Putins noliecās pie zēna un viņam kaut ko iečukstēja ausī, zēna sejas izteiksme ir tāda, kas izraisa neskaitāmas minējumus par to, ko tad pasaules varenākais politiķis viņam varētu būt pateicis.

Protams, Putina vārdus neviens nekad neuzzinās, taču internetā parādījusies virkne minējumu, ko prezidents zēnam varēja pateikt, tāpēc cilvēki sacenšas asprātībās par iespējamo pārbiedēšanas iemeslu. Lūk, daži no tiem.

Paši populārākie no tiem skar pedofilijas tēmu vai skan aptuveni tā: "Sēdi klusu, vai arī pēc tevis atbrauks VDK!" (varianti - aizsūtīs uz GULAGu, atdos par kalpu Žerāram Depardjē).

Ir arī citi nobiedēšanas paņēmieni: "Sāras Konnoras dēls?", "Krievijā demokrātijas nav", "Šo valsti pārvaldu es", "Luk, es esmu tavs tēvs", "Brīvību Pussy Riot!", "Es nogalināju Salatēti un apēdu tavas dāvanas" un tamlīdzīgi.

Putins: "Puisīt, cik tev gadu?" Puisēns: "Trīs. Drīz būs četri!" Putins: "Nē, nebūs..."

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!