Foto: Vida Press
Pēdējos gados ļaudis visā pasaulē pasākuši bēres rīkot arvien radošākas un interesantākas, un šonedēļ mediju uzmanības lokā nonākusi kāda īpaši ekscentriska mirušā izvadīšanas procedūra, kas norisinājusies Puertoriko.

Līdz šim bija ierasts, ka pirms guldīšanas zemes klēpī tuviniekiem no nelaiķa iespējams atvadīties pie viņa zārka, taču 80 gadus vecās Džordžīnas Červonijas Lorenas (attēlā) bēru ceremonijā līķis gluži kā dzīvs cilvēks sēdējis šūpuļkrēslā.

Kā vēsta ārvalstu mediji, Džordžīna no dzīves aizgājusi pavisam mierīgi un bez mocībām, un neilgi pirms nāves viņa savus tuviniekus informējusi, ka bēru dienā viņa, tērpusies savā kāzu kleitā, vēlas atpūsties savā iecienītajā šūpuļkrēslā.

Radinieki nelaiķes pēdējo gribu arī paklausīgi izpildījuši, un tuvinieki mironi ne tikai apģērbuši kāzu kleitā, kurā Džordžīna pirms 32 gadiem gāja pie altāra, bet arī iesēdinājuši krēslā, radot iespaidu, ka sirmgalve joprojām ir dzīvs cilvēks, kurš tikai iesnaudies.

Uzreiz gan jāatzīmē, ka šis nav vienīgais gadījums, kad Puertoriko atvadīšanās no mirušā izpelnījusies pastiprinātu mediju uzmanību. Tā, piemēram, pirms četriem gadiem kāda vīrieša līķis bērēs tika ietērpts melnās drānās un uzsēdināts uz motocikla.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!