Foto: Instagram.com/nannette_hammond/
Lellei Bārbijai uz dažu sieviešu psihi ir tik milzīga ietekme, ka tās kļūst gluži vai apsēstas un dara visu, lai pēc iespējas vairāk līdzinātos plastmasas figūriņai. Arī amerikāniete Nanete Hamonda (attēlā) vēlas izskatīties pēc slavenās rotaļlietas.

Līdz šim 42 gadus vecā "dzīvā lelle" bija zināma un visai populāra tikai savā dzīvesvietā Sinsinati. Aktīvā rosīšanās sociālajos tīklos palīdzējusi Nanetes vārdam izskanēt ārpus Ohaio štata robežām.

Nanete, kura var lepoties ar šmaugu viduklu, lielām krūtīm, slaidām kājām un, protams, gariem, blondiem matiem, jau paguvusi sniegt intervijas vairākiem starptautiskiem medijiem. Tajās viņa atklājusi aizraujošus faktus par savu dzīvi.

Daiļava pastāstījusi, ka apsēstība ar Bārbijām aizsākusies jau agrā bērnībā. Nanetei bijušas aptuveni 50 lellītes, un viņa vienmēr sapņojusi, ka kādu dienu izskatīsies tikapat skaista kā slavenā plastmasas rotaļlieta.

21 gada vecumā Nanete veikusi pirmo plastisko operāciju. Viņa, protams, palielinājusi krūtis. Kā intervijās pastāstījusi "dzīvā lelle", pa šo laiku dažādās operācijās viņa jau iztērējusi aptuveni 444 tūkstošus ASV dolāru.

Tiesa, ar to Nanetes tēriņi nebeidzas – viņai katru mēnesi tiek uzklāts mākslīgais iedegums, balināti zobi un mati, ievadīts botokss un veiktas citas skaistuma procedūras, kuras apmaksā "dzīvās Bārbijas" turīgais vīrs Deivs.

Nanete apgalvo, ka viņa esot ļoti laimīga – daiļavai ir pieci bērniņi, kas, starp citu, fotografējuši lielāko daļu bilžu, ko mamma publicējusi savā Instagram blogā, mīlošs vīrs un izskats, par kādu viņa vienmēr sapņojusi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!