Foto: Imgur.com/user/usertwothree

Tas, ka parasto mirstīgo ļaužu vidū mīt Holivudas zvaigžņu līdzinieki, nav nekas neparasts, taču Ņujorkā dzīvojošais puisis vārdā Klifs (attēlā) ir unikāls – viņš kļuvis par interneta luteklīti, jo pusaudžu gados izskatījies uz mata kā daiļā aktrise Natālija Portmena.

Ārvalstu mediji vēsta, ka Klifs šobrīd ir 24 gadus vecs. Viņš kopā ar savu mīļoto sievieti Šenonu Volšu dzīvo Bruklinā, un nesen abu dzīve apgriezusies kājām gaisā kāda sena foto dēļ.

Šenona globālajā tīmeklī padalījusies ar bildi, kura sajūsminājusi daudzus. Attēlā iemūžināts Klifs 13 gadu vecumā, un neiespējami nepamanīt, ka pusaudžu gados viņš izskatījies gandrīz tāpat kā Natālija Portmena šobrīd.

Foto kļuvis par interneta sensāciju – vietnē Imgur tā apskatīta jau gandrīz divus miljonus reižu, un Portmenas dubultnieka vārds izskanējis arī mediju virsrakstos.

Tiesa, kopš brīža, kad tika uzņemts sensacionālais foto, pagājuši gandrīz desmit gadi, un Klifa seja pa šo laiku krietni izmainījusies, taču zināma līdzība ar slaveno aktrisi tajā saskatāma joprojām.

View post on imgur.com

When your boo steals your sweater for his #valentinesday #lewk 😳😚 #lol

A photo posted by Shannon Welch (@shannnypants) on Feb 14, 2016 at 1:53pm PST

And now we've moved on to @tmz_tv !! #natalieportmanlove #15minutes #celebrity #widn #photooftheday #nofilter

A photo posted by Shannon Welch (@shannnypants) on Mar 25, 2016 at 10:39am PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!