Foto: Publicitātes foto

Sestdien, 26. maijā, Rīgas centrā jau sesto gadu norisinājās Zelta zivtiņas rīkotais ZZ Čempionāts, kurā savu roku spēku publiski apliecināja viens no populārākajiem pašmāju stipriniekiem Raivis Vidzis (attēlā).

Šī gada ZZ Čempionāts norisinājās zem devīzes Startējam olimpiski!, un sacensības tika veltītas mūsu Londonas Olimpisko spēļu kandidātiem.

Sestdien notikušajā čempionāta lielajā finālā pulcējās aptuveni četri tūkstoši skolēnu no vairāk nekā 50 Latvijas pilsētām un novadiem, bet par viņu un sportisko sacensību izklaidēšanu un uzmundrināšanu rūpējās arī daudzas sabiedrībā zināmas personas.

Par vienu no interesantākajiem notikumiem kļuva spēkavīra Raivja Vidža priekšnesums - šis stiprinieks, kurš ne reizi vien sevi apliecinājis dažāda līmeņa sacensībās, publikas sajūsmas saucienus izpelnījās, ar rokām salokot metāla pannu.

Tāpat Esplanādē varēja sastapt Zelta zivtiņas seriāla varoņus, radio dīdžejus Egonu Reiteru un Tomu Grēviņu, grupas Triānas parks dalībniekus, dīdžeju Gustavito un daudzus citus sportiska dzīvesveida atbalstītājus.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!