45 gadus vecais bezpajumtnieks no Mančestras vārdā Stīvs Rimmers (attēlā) piedzīvojis neticamas vizuālās pārvērtības un īsā laikā Lielbritānijā kļuvis par nacionāla mēroga zvaigzni.

Uzmanību piesaistošo akordeona spēlētāju, kurš Mančestras ielās uzstājās vienā kurpē, pamanīja radio producente Kristīna Persivala, un viņa Stīvu uzaicināja uz radiostacijas Key 103 pārraidi The Wrong Show.

Par Skvoteri Stīvo (Squatter Stevo) dēvētais bomzis uzreiz atrada kopīgu valodu ar šova vadītāju un studijā tika uzaicināts atkārtoti. Drīz vien jau viņš bija kļuvis par daudzu radio klausītāju mīluli.

Tā kā mūsdienu sabiedrībai ir riebums pret ne visai izskatīgiem cilvēkiem, radio pārstāvji pieaicināja stila un modes ekspertus, lai Stīvu savestu "pieklājīgā paskatā", un viņš piedzīvoja patiesi brīnumainas pārvērtības.

Stīva bārda tika noskūta, pinkas sasukātas, zobi savesti kārtībā, kāju un roku nagi sakopti, uzacis izplūkātas, uzvilktas divas kurpes, piemeklēts stilīgs vamzis utt., un tagad bezpajumtnieks "izskatās pēc cilvēka".

Savulaik Stīvs bijis IT speciālists, bet darbu pametis, lai nodarbotos ar savu sirdslietu - mūziku. Tagad viņš dzīvo pamestās mājās un zem tiltiem.

"Astoņdesmitajos es biju programmētājs, bet kādu dienu es pametu darbu, lai nodarbotos ar to, ko patiešām mīlu - mūziku. Zinu, ka nekad nebūšu bagāts, bet es vienmēr esmu zinājis, ka, ja man būs pietiekami naudas ēdienam, tad es izdzīvošu," stāstījis Stīvs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!