Foto: Privātais arhīvs
Sociālos tīklus pārņēmusi jauna mode, kas jau ieguvusi nosaukumu "body surfing" jeb sērfošana ar ķermeni. Tā piekritējas sevi fotografē tā, lai izceltos bikini nepārliecinoši piesegtas krūtis, bet nebūtu redzama seja.

Kā vēsta tabloīds The Sun, jaunā stila iniciatores ir vairākas slavenības, tostarp modele Heidija Klūma, kas sociālajā tīklā Twitter pirmās publicējušas šādas pludmales fotogrāfijas.

Turot savus mobilos tālruņus izstieptā rokā, dāmas fotografē savus formīgos ķermeņus tā, lai seja paliktu ārpus kadra. Jaunās modītes sekotājas ir arī dziedātāja Mailija Sairusa un modele Džodija Mārša.

Šobrīd sociālos tīklus pārpludina "krūšu sērfings" - fotogrāfijas uzņemtas gan guļamistabās, gan pludmalēs un pat solārijā. Skaistāko ķermeņsērferu izlasē iekļuvis arī kāds puisis, kas demonstrē savu iesauļoto ķermeni.

Tiesa, starp daiļākajām "krūšu sērferēm" ir arī dažas meitenes, kas pārkāpj noteikumus, parādot fotogrāfijā arī seju.

Kā zināms, kāda slavenība ik pa laikam neapzināti izraisa kādu stulbingu (šeit kā uzskatāmākais piemērs minams skārletjohansonings), tāpēc portāls Delfi izveidojis īpašu stulbingiem veltītu tematisko sadaļu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!