Foto: AFP/Scanpix

Tviterī parādījies mikroblogs @AngiesRightLeg, kurš tiek rakstīts amerikāņu aktrises Andželīnas Džolijas labās kājas vārdā. Lai gan neko sakarīgu tajā izlasīt nevar – kāja lūdz pievērst viņai uzmanību un lai par viņu neaizmirst, tai parādījušies jau vairāk nekā 10 000 sekotāju.

Holivudas kinozvaigznes kājas tviteris tika reģistrēts pēc tam, kad vispārēju izsmieklu izraisīja Džolijas uzvedība 84. ASV Kino akadēmijas balvu pasniegšanas ceremonijas laikā - tajā aktrise tik pārspīlētā veidā centās izcelt savu kāju, ka gandrīz kļuva par vakara galveno varoni.

Džolija uz "Oskaru" pasniegšanas ceremoniju bija ieradusies melnā vakarkleitā pie Breda Pita sāniem, taču nelaida garām nevienu izdevību, lai pa kleitas šķēlumu nodemonstrētu savu bāli aristokrātisko labo kāju.

Šādu pozu Džolija demonstrēja gan uz sarkanā paklāja, gan arī uz skatuves ceremonijas laikā, turklāt centās kāju izcelt, visai dīvainā gaitā ejot blakus Bredam Pitam. Protams, šīs fotogrāfijas parādījās pilnīgi visās svinīgās ceremonijas foto reportāžās.

Jāpiebilst, ka Džolijas labās kājas mikroblogs nav vienīgais, kas parādījās pēc "Oskaru" ceremonijas - vēl viens jaunums ir ziņas Dženiferas Lopesas krūšu galiņu vārdā.

Jau ziņots, ka "Oskaru" pasniegšanas ceremonija notika naktī no 26. uz 27. februāri, un tajā triumfēja Francijas un Beļģijas kopražojuma filma The Artist, kas saņēma piecas statuetes, tostarp arī kā aizvadītā gada labākā filma.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!