Pēdējā laikā sabiedrību pārņēmis īsts "tverkošanas" jeb dibena kratīšanas bums – puiši un meitenes visos kontinentos tirina pēcpusi uz nebēdu -, un tagad īpašu ievērību izpelnījušās arī Krievijas meitenes, kuru drebošie dupsīši apbūruši pasauli.

Lai gan interneta dzīlēs atrodams vesels lērums videoklipu, kuros ļaudis drebina savus dibena vaigus, par īstu sensāciju kļuvusi tieši šī Krievijā tapusī "tverkošanas" paraugstunda, kurā vairākas pievilcīgas un sportiskas meitenes demonstrē savas tvirtās pēcpuses, izpildot sinhronu dibena kratīšanas deju.

Videoklipā redzamas deju grupas Fraules daiļavas, kuras ļaudis visā pasaulē jau skaļi nodēvējuši par labākajām "tverkotājām" - līdz šim visiem šķita, ka melnādainajām sievietēm, kuras ir šī deju stila aizsācējas, tas izdodas visseksīgāk, taču tagad izrādījies, ka arī krievu meitenes nav zemē metamas.

Kā vēsta videoklipa aprakstā sniegtā informācija, meitenes ieguldījušas ļoti smagu darbu, lai rezultātā taptu vesela "tverkošanas" horeogrāfija, un pārsteidzošā kārtā tā aptuveni nedēļas laikā kļuvusi par sensāciju, sasniedzot vairāk nekā divus miljonus skatījumu tīmekļa vietnē YouTube.

Savukārt komentāru sadaļā vairāki cilvēki jau paziņojuši, ka arī nerātnajai amerikāņu popdziedātājai Mailijai Sairusai, kura ir baltādaino sieviešu "tverkošanas" celmlauze, vajadzētu ņemt piemēru no Krievijas daiļavām un paskatīties, kā pareizi kratīt dupsi.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!