Foto: Instagram.com/swagrussianpanda/
Tverkings jeb enerģiska dibena vaigu kratīšana mūzikas ritmā kļuvusi par, iespējams, šī brīža populārāko deju pasaulē. Savas pēcpuses drebina vīri un sievas, lieli un mazi, prasmīgi un ne tik meistarīgi. Par Krievijas tverkinga karalieni nereti tiek dēvēta meitene vārdā Aļona Asta (attēlā).

Tas, ka Aļona tiek dēvēta par pašu prasmīgāko un talantīgāko Krievijas tverkotāju, ir ne bez pamata. Viņas publicētajiem pēcpuses dricelēšanas video ir tūkstošiem skatījumu, un daiļava uzstājas ne tikai naktsklubos, bet piedalās arī vietējo reperu mūzikas videoklipos.

Aļonas pielūdzēju armija ir visai iespaidīga. Viņas "Instagram" kontam ir vairāk nekā 83 tūkstoši sekotāju, savukārt "YouTube" kanālam – vairāk nekā 16 tūkstoši abonētāju, kas jūsmo pat meitenes publicētajiem tverkinga video.

Kā liecina talantīgās Aļonas sociālā tīkla "Vkontakte" profilā publicētā informācija, viņa šobrīd dzīvo Maskavā un ar dejošanu nodarbojas aptuveni septiņus gadus. Divus no tiem – profesionālā līmenī.

Meitenes sasniegumu saraksts ir garš – viņa uzstājusies neskaitāmos šovos, vairākkārt piedalījusies, rīkojusi un triumfējusi tverkinga sacīkstēs, nodibinājusi pati savu deju grupu un pasniedz dibena drebināšanas nodarbības.

Viena stundu gara privātā nodarbība pie Aļonas maksā 1500 rubļu jeb aptuveni 20 eiro. Meitene šovasar arī ieplānojusi rīkot tverkinga nometnes – tā būs unikāla iespēja dibena dricelēšanas mākslu apgūt vairāku dienu garumā.

Good night guys! Be strong 💪🏿

A photo posted by Twerk Panda from Russia (@swagrussianpanda) on May 29, 2016 at 12:40pm PDT

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!