Foto: Facebook.com/shamsincere
Sekmēm, kas parādās vidusskolas absolvēšanas atestātā, bieži vien ir otršķirīga loma, un daudz lielāka ievērība tiek pievērsta tam, kāds tērps tiks vilkts mugurā uz izlaiduma balli. Daiļā dzimuma pārstāves jo īpaši piedomā pie tā, lai šajā svarīgajā dienā viņas nepaliktu nepamanītas.

Daudzi ir gatavi tērēt milzu naudu, lai sapostos izlaiduma ballei. Arī amerikāņu pusaudze Maleksa Meivezera no Ņujorkas štata Ročesteras pilsētas izgāzusi pamatīgu žūksni, lai tiktu pie satriecoši skaistas sapņu kleitas – caku cakām izcakotas un baltas kā līgavai, kura tūlīt ies pie altāra.

Tiesa, jaunietei svarīgā notikuma priekšvakarā nācies piedzīvot pamatīgu vilšanos, jo tērpa dizainere nav realizējusi viņas iecerēto ideju. Turklāt meitenei par kleitu nācies samaksāt 300 ASV dolāru.

"Dizainere vienu dienu pirms izlaiduma piezvanīja manai meitai un teica, ka viņa var aizbraukt pakaļ kleitai, kas maksāja 300 dolāru. Vai tas vispār ir nopietni? Vai es kļūdījos, pieprasot atpakaļ savu naudu?," sociālajā tīklā "Facebook" šonedēļ vēstījusi pusaudzes mamma Dī, kura padalījusies ar kleitas fotogrāfijām.

Sieviete izdevumam "Yahoo" pastāstījusi, ka viņas meita "Instagram" tīklā atradusi savu perfekto izlaiduma kleitu, tomēr veikalā tā vairs nav bijusi pieejama. Tā nu viņa vērsusies pēc palīdzības pie kādas vietējās dizaineres.

Atsaucīgā tērpu māksliniece pusaudzei sacījusi, ka ļaus vaļu iztēlei un nedaudz paspēlēsies, tomēr iznākums šokējis ne tikai Maleksu un viņas māmuļu, bet arī sociālo tīklu lietotājus.

"Tika iemaksāts 100 dolāru avanss. Dizainere manai meitai teica, ka izveidos viņai jauku kleitu no materiāliem, kas viņai jau ir sakrājušies. Maleksai nebija ne mazākās nojausmas, kā kleita izskatīsies," sacījusi Dī, piemetinot, ka meita lējusi gaužas asaras, kad ieraudzījusi kleitu, kas izskatījusies pēc aizkara, kas aplīmēts ar tualetes papīru.

Labā ziņa – Maleksa tomēr pēdējā brīdī tikusi pie cita tērpa. Laipni kaimiņi viņai aizlienējuši pašu meitas kleitu, kurā viņa bija tērpusies savā izlaiduma ballē pērn.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!