Foto: DELFI

Šonedēļ par vienu no apspriestākajiem tematiem Latvijas sabiedrībā kļuvis Latvijas Nacionālā teātra aktiera un raidījuma Suņu būda vadītāja Artusa Kaimiņa un mūziķa Gacho jeb Gata Irbes (attēlā) publiskā ķīvēšanās.

Jau vēstīts, ka Gacho bija nokaitinājusi Kaimiņa bravūrība un negantā attieksme pret sava raidījuma viesiem, tāpēc viņš bija publicējis video aicinājumu aktierim šo situāciju atrisināt boksa ringā.

Kaimiņš kārtējo reizi apliecināja, ka nav uz mutes kritis, un Gacho aicinājumam atbildēja ar skaidru prasību - ja viņam samaksās 67 tūkstošus, viņš cīņai piekritīs. Pēc šī paziņojuma Gacho atzina, ka nemaz negrasās vicināt dūres, un tikai vēlējies likt Kaimiņam saprast, ka izsmiet cilvēkus nav labs stils.

Abu puišu ķīviņam uzmanību pievērsuši arī interneta jokdari - gan sociālajos tīklos, gan citviet asprātības par Gacho un Kaimiņa sacelto jezgu sit augstu vilni, bet īpašas simpātijas iemantojusi kāda multenīte.

Tajā izspēlēta situācija, ka mūziķis un aktieris patiešām tiekas boksa ringā, bet pēc īsas vārdu pārmaiņas uzrodas Valsts prezidents Andris Bērziņš, kurš visu saliek savās vietās.

Šo video YouTube krātuvē ievietojis lietotājs SmartDullz, un īsā laikā tā guvusi gana lielu interneta lietotāju atsaucību.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!