Aizvadītajā nedēļas nogalē Losandželosā norisinājās ikgadējā Grammy balvu pasniegšanas ceremonija, kurā vairāki mūziķi ne tikai saņēma balvas, bet arī uzstājās uz skatuves. Viņu vidū bija arī dziedātāja Teilore Svifta, kuras priekšnesums kritis interneta jokdaru nagos.

Teilore svinīgajā ceremonijā izpildīja savu jaunāko hitu All Too Well, un priekšnesums bija ieturēts liriskās noskaņās - ierasto danču vietā Svifta, tērpusies vakarkleitā, rāmi sēdēja pie klavierēm un vilka savu meldiņu.

Tiesa, kad pienāca kompozīcijas starpspēle, dziedātāja pēkšņi sāka aktīvi kustināt galvu - viņa vairākas reizes to strauji mūzikas ritmā atmeta atpakaļ, un tieši šīs negaidītās "horeogrāfijas" dēļ Svifta tagad kļuvusi par apsmieklu.

Interneta jokdari viņas uzstāšanās video jau samontējuši pa savam - tīmekļa asprāšu versijā Teilore mierīgi trinkšķina klavieres, bet mirklī, kad tuvojas starpspēle, uz mūzikas instrumenta no gaisa nolaižas astoņu bitu spēles tēls.

Brīdī, kad dziedātāja atmet galvu, digitālais spēles tēls imitē spērienu ar kāju pa Sviftas seju, kuru viņš atkārto vairākas reizes, līdz beigās tomēr saprot, ka nespēs viņu uzvarēt un jāturpina trenēties cītīgāk.

Šis amizantais klipiņš kļuvis par īstu interneta sensāciju - divu dienu laikā videokrātuvē Youtube tas apskatīts gandrīz trīs miljonus reižu, un ļaudis nebeidz vien sajūsmināties, ka beidzot atrasts Sviftas ērmīgo kustību cēlonis.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!