Foto: Kadrs no video

Režisora Džeimsa Kamerona veidotā romantiskā drāma "Titāniks" ("Titanic"), kas uz lielajiem ekrāniem iznāca 1997. gadā, ir viena no visu laiku ienesīgākajām filmām, un arī budžets tās uzņemšanai, protams, netika žēlots. Tiesa, radoši interneta jokdari apliecinājuši – kau ko līdzīgu iespējams radīt arī ar ļoti niecīgām izmaksām.

Plašu ievērību un sajūsmu sociālajos tīklos izraisījis radošās apvienības "Studio 188" veidots video, kurā atainota "Titānika" mazbudžeta versija.

Gandrīz trīs minūtes garajā klipiņā vairākas spilgtas un visiem labi zināmas filmas ainas atveidotas, talkā ņemot sadzīves priekšmetus, ēdienu un citas saimniecībā pieejamas lietas, piemēram, gludeklis, lai atainotu kuģi.

Radošās apvienības veikums sociālajos tīklos un "YouTube" video krātuvē publiskots jūnija izskaņā un izpelnījies plašu ievērību. Tā, piemēram, kāds "Facebook" lietotājs sižetu ar atsauci uz oriģinālu ievietojis savā profilā, un tas noskatīts vairāk nekā 12 miljonus reižu.

Jāatzīmē, ka "Studio 188" oficiālajā kanālā apskatāmi arī vairāki citi asprātīgi sižet, kuros apskatāmi populāru filmu zemo izmaksu varianti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!