Foto: F64

Pēc aizvadītās nedēļas nogales par vienu no apspriestākajām personām Latvijā kļuvis Saeimas deputāts, videobloga Suņu būda vadītājs Arturs Kaimiņš (attēlā), kurš pēc vētraini pavadītās piektdienas Vecrīgā jau atkal izpelnījies arī interneta huligānu uzmanību.

Jau vēstīts, ka Kaimiņš piektdienas vakarā bija nolēmis atpūsties Vecrīgas krodziņos. Vakars izvērsās spraigs, un pat tika iesaistīti kārtībsargi.

Viņi vēlā nakts stundā nelabi rēcošo deputātu bija spiesti ar varu stīvēt ārā no Latvijas 1. Rokkafejnīcas, kur viņš it kā esot vienkārši pasūtījis ēdienu un fotografējies ar faniem, it kā traucējis bāra darbību.

Pēc piektdienas nakts internetā parādījās arī vairāki video, kurus pēc paša "deputāta ar kameru" piemēra bija uzņēmuši manīgie aculiecinieki, un īpašas simpātijas iemantojis materiāls, kurā iemūžināta Kaimiņa izstiepšana no Rokkafejnīcas.

Tajā deputāts visā krāšņumā demonstrē savas teātrī labi trenētās balss diapazonu, un viņa bļaušana, kas noteikti ir pelnījusi "Gada rēciena" titulu, pamodinājusi arī pašmāju interneta huligānus - virtuālo jokdaru apvienība Cehs.lv radījusi virkni video, kuros Kaimiņa rēkšana lieliski papildina klasiskas muzikālas vērtības, un arī citi huligāni iesaistījušies "rēciena neprātā".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!