Foto: EPA/LETA

Šonedēļ visu pasauli pārsteidza leģendārās grupas Nirvana solista Kurta Kobeina atraitne Kotnija Lova (attēlā), paziņojot, ka atradusi vietu, kur atrodas 8. martā virs Vjetnamas dienvidu daļas pazudusī Malaysia Airlines lidmašīna. Tagad par viņu sākuši ņirgāties interneta jokdari.

Jau vēstīts, ka Lova ar savu teoriju, kur atrodas pazudušais lidaparāts, padalījās ne tikai sociālajā tīklā Facebook, bet arī tīmekļa vietnē Twitter, un abos ierakstos viņa savu vēstījumu bija vizualizējusi arī ar foto, kurā iemūžinājusi nelielu okeāna pleķīti un ar sarkanu krāsu norādījusi vietu, kur redzama lidmašīna un eļļas traips, kas no tās izplūdis.


Tagad līdzīgus foto pasākuši veidot arī interneta jokdari - vairāki indivīdi pamatīgi izsmējuši Lovas paziņojumu, publicējot attēlus, kuros ar sarkano krāsu norādījuši dažādas acīmredzamas un grūti nepamanāmas lietas.

Tā, piemēram, kāds asprātis, kurš mikroblogu vietnē Twitter publicējis savu izsmiešanas versiju, padalījies ar attēlu, kurā iemūžinātas vairākas degošas automašīnas un viņš ar sarkano krāsu norādījis vietu, kur redzama uguns.


Tāpat kāds jokdaris Lovas manierē apstrādājis arī slaveno foto, kurā it kā nofotografēts Lohnesa ezera briesmonis, bet vēl kāds pigoru meistars padalījies ar foto, kurā viņš atzīmējis, ka atradis reperi 2Pac, kurš līdz šim tika uzskatīts par mirušu.




Interneta asprāšu izdomai nav robežu, un Lovas izsmiešanā iesaistās arvien vairāk ļaudis visā pasaulē - kārtējo reizi pierādās, ka šovbiznesa pārstāvjiem, iesaistoties globālu problēmu risināšanā un paužot savu viedokli kādā jautājumā, jābūt īpaši uzmanīgiem, lai beigās nenonāktu muļķa lomā.


Jau ziņots, ka Malaysia Airlines lidmašīna bija devusies ceļā no Kualalumpuras uz Pekinu un no radariem pazuda 8. martā virs Vjetnamas dienvidiem. Lidmašīnas meklēšanā tuvējos ūdeņos starp Malaiziju un Vjetnamu savus spēkus ir apvienojušas vairākas Āzijas valstis. Zināms, ka uz Boeing B777-200 lidmašīnas klāja atradās 227 pasažieri, tajā skaitā arī divi bērni un 12 apkalpes locekļi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!