Foto: F64

Kopš populāri kļuvuši dažādi sociālie tīkli, aktīvi sākuši uzdarboties arī interneta jokdari, veidojot viltus kontus un profilus. Par āzētāju upuri šoreiz kļuvis pašmāju pavārs Mārtiņš Rītiņš (attēlā), kurš internetā pataisīts par vulgāru rupekli.

Kamēr daži no viltus profiliem un kontiem izceļas ar gaumīgu un pārdomātu humoru, Rītiņa joku profils mikroblogu vietnē Twitter savus sekotājus aplaimo ar divdomīgiem tekstiņiem un dalās ar pornogrāfiska rakstura bildēm.

Arī leģendāro pavāra frāzi "tuč, tuč sāls", satīras izveidotājs uzkonstruējis pa savai gaumei - "visam klāt tuč, tuč kokaīna".

Savukārt vienā no saviem tvītiem viltus profils vēsta:"Redz ku arī vien sulīg desmaiz pa Vincet gaumei," šo tekstiņu arī papildinot ar attēlu, kurā redzams vīrieša dzimumloceklis, kurš uzlikts uz maizes šķēles.

Lieki teikt, ka arī tekstam:"Kad Eltonam taisīj vakariņas, ta papriekš šito cēlu galdā," arī pievienots attēls, kurā redzami vīrieša dzimumorgāni, bet šoreiz iefasēti celofāna plēvē.


Pats pavārs gan atzīst, ka viņam šis veidojums ir brīnums un viņš nemaz neesot zinājis, ka kaut kas tāds eksistē. Tas viltus Rītiņam neliedz komunicēt arī ar citiem Twitter lietotājiem, un īpaši aktīva bārstīšanās ar domugraudiem novērojama tieši pēdējos mēnešos. Tiesa, sekotāju pulciņš viltus kontam aug lēni un negribīgi.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!