Foto: Kadrs no video
Internets ir viena no labākajām vietām, kur satikties un apmainīties ar pieredzi dažādiem dīvaiņiem un dzīves pabērniem. Pēdējā laikā daudzu ļaužu sirdis izdevies iekarot 22 gadus vecajai amerikāniete Kasandrai Benksonei (attēlā), kura kļuvusi slavena, pateicoties ļoti retai slimībai.

Kasandrai, kura dzīvo Sanfrancisko, ir izveidots savs Youtube kanāls DiamondsAndHeels14, kurā viņa ar dažādu video palīdzību māca meitenēm pucēties, krāsoties, aizstāvēties no huligāniem un daudz citu gudrību, un īpaši sensacionāla ir sižetu sērija, kurā 22 gadus vecā amerikāniete iemūžinājusi cīņu ar pumpām.

Tiesa, Kasandra nav slavena ar savām pumpām vien. Meitenei nesen diagnosticēta ļoti reta anomālija - divas vagīnas. Šo vēsti pievilcīgā tumšmate pavēstījusi visai pasaulei, izveidojot video, kurā viņa atklāti stāsta par savu slimību.

Kā pastāstījusi Kasandra, viņu ilgu laiku mocījušas pamatīgas muguras sāpes. Visbeidzot meitene devusies pie ārsta, kurš, izmeklējot viņas ķermeni, atklājis, ka viņai ir tikai viena niere. Tiesa, citus orgānus daba YouTube zvaigznei sniegusi ar uzviju.

Dakteris konstatējis, ka Kasandrai ir divas vagīnas, divas dzemdes un divi dzemdes kakliņi. Tas nozīmē, ka viņai vienlaicīgi var būt divas grūtniecības, taču ārsti jau paguvuši sagraut meitenes cerības kļūt par mammu, pavēstot, ka viņai, iespējams, bērnu nekad nebūs.

Kasandrai tīmeklī jau ir izveidojies visnotaļ plašs fanu pulciņš, un, kā jau tas bija gaidāms, vēsts, ka video blogerei ir divas vagīnas, nepajokam satraukusi daudzus viņas atbalstītājus, un tie metušies iztaujāt savu elku.

Lai kliedētu visas šaubas un mītus par savu veselības stāvokli, Kasandra iepriecinājusi pasauli ar jaunu video, kurā viņa atbild uz dīvainajiem un ērmīgajiem fanu jautājumiem, kas saistīti ar viņas slimību.

Amerikāniete ir pārliecināta, ka viņas sūtība ir apgaismot un izglītot ļaudis par savu slimību, nevis pārdzīvot par savu veselības stāvokli un vairīties no cilvēku uzmanības.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!