Foto: Publicitātes foto
Svētdien, 13. janvārī, sociālajos tīklos uzstādīts rekords – "Instagram" tīklā atrasta jauna populārākā bildīte. Turklāt, kas interesanti, tas nav kādas slavenas daiļavas selfijs, bet gan attēls ar pavisam parastu olu.

Līdz šim "Instagram" bildītes ar visvairāk sarkanajām sirsniņām jeb "patīk" īpašniece bija amerikāņu šovu zvaigzne Kailija Džennera. Attēls, kurā iemūžināta viņas meitiņas Stormijas rociņa, kopš publiskošanas brīža pērn 6. februārī savācis vairāk nekā 18 miljonus sirsniņu.

Šī gada 4. janvārī "Instagram" sevi skaļi pieteica foto blogs "World Record Egg" (Pasaules rekorda ola) ar vienu noteiktu mērķi – savākt visvairāk sarkano sirsniņu un uzstādīt jaunu pasaules rekordu. Nieka desmit dienās tas arī izdevies.

Blogā publicēts viens vienīgs foto ar olu, un pirmdienas, 14. janvāra, pēcpusdienā attēls jau ieguvis vairāk nekā 29 miljonus sirsniņu.

Ziņas par to, kuram radusies ideja olu padarīt par interneta sensāciju, ir visai skopas, un ārzemju medijiem, kuri centušies sazināties ar "Instagram" profila īpašnieku, joprojām nav izdevies noskaidrot autora īsto vārdu.

Jāatzīmē, ka atbildes reakciju gāšanai no troņa olai sarūpējusi arī iepriekš minētā Kailija Džennera. Viņa publiskojusi video, kurā "sadod" olai, izcepot to uz sakarsuša asfalta.

View this post on Instagram

Take that little egg

A post shared by Kylie (@kyliejenner) on Jan 13, 2019 at 6:04pm PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!