Foto: Instagram.com/hotdudesandhummus/

Jau agrāk pierādījies, ka seksīgi vīrieši šķietami vienkāršas darbības spēj pacelt jaunā līmenī. Savulaik pasaule jūsmoja par puišiem, kuri dzer vīnu un lasa grāmatas, savukārt par jauno interneta hitu kļuvuši kungi, kuri mielojas ar humusu.

Sociālajos tīklos pēdējā laikā lielu popularitāti guvis tēmturis "#hotdudesandhummus" jeb "karsti puiši un humuss". Tā ietvaros vīrieši virtuālajā vidē publicē bildes, kurās iemūžināti, mielojamies ar no turku zirņiem gatavoto ēdienu.

Bildes vienuviet apkopotas foto blogā "Hot Dudes and Hummus", kas tapis pirms aptuveni trīs mēnešiem. Īsā laikā tas izpelnījies lielu interneta lietotāju ievērību, piesaistot vairāk nekā četrus tūkstošus sekotāju.

Kā liecina bloga aprakstā publicētā informācija, tēmturis aizsācies Izraēlā. Tieši šīs zemes seksīgie vīrieši priecē internetu ar bildēm, kurās iemūžinātas gastronomiskās izvirtības ar humusu.

Ārvalstu mediji ziņo, ka humusa ēdāju komūnu izveidojuši vairāki studenti. Foto blogā tiek publicētas tikai tādas bildes, kurās iemūžināti īpaši seksīgi puiši no Izraēlas.

Savukārt tēmturi "karsti puiši un humuss" bloga vidotāji pasludinājuši par Izraēlas "pašu garšīgāko haštagu".

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!