Foto: Vida Press

Iespējams, šobrīd slavenākais dzīvnieks virtuālajā pasaulē ir Nīgrais kaķis (Grumpy Cat), taču nu viņam uzradies konkurents – Mūžīgi skumjais kaķis.

Kaķēns ar izteikti skumjo sejas izteiksmi dzīvo Ņūorleānā, un viņa saimniece ir 21 gadu vecā oficiante Ešlija Heringa, kura kaķēnu nosaukusi par Purrmanently Sad Cat jeb saīsināti par PSC.

"Mana kaķene nesen dzemdēja vairākus mazuļus. Kādu dienu mēs ar draudzeni sēdējām istabā un skatījāmies, kā viņi mācās staigāt, un viens no viņiem mums šķita tik depresīvs - visu laiku skumju sejiņu," stāstīja Ešlija.

Viņa nofotografējusi kaķēnu un, lai uzjautrinātu savus draugus, publicējusi fotogrāfiju sociālajos tīklos. Taču Ešlija nav gaidījusi, ka skumjais mazulis strauji kļūs tik populārs.

"PSC ir ļoti veselīgs, bet es par viņu arī īpaši rūpējos. Viņš dzīvo kā karalis, no gultas apakšas uzbrūk manām kājām, košļā manus pirkstus, jau ir sadraudzējies ar suni un dauzās ar radiniekiem.

Neraugoties uz skumjo sejas izteiksmi, viņš ir ļoti dzīvespriecīgs mazulis, vienīgi no zibens un pērkona viņam ir bail," par jauno interneta zvaigzni stāstījusi Ešlija.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!