Kāds ķīniešu izgudrotājs nācis klajā ar vērtīgu ierīci, kura miljoniem vīriešu un sieviešu visā pasaulē palīdzēs tikt galā ar kādu delikātu problēmu – urīna pilēm uz poda malām.

Ierīci izgudrojis uzņēmējs Ma Ksjangs no Šeņčžeņas pilsētas, un viņš no visas sirds vēlas palīdzēt daudziem cilvēkiem, kuri nekādi "nevar trāpīt mērķī".

Ierīce ar nosaukumu "Čurā precīzi" ir ļoti vienkārša - tā sastāv no parastas piltuves, kas piestiprināta pa 25 centimetrus garas caurulītes (sieviešu ierīcei caurulīte ir nedaudz īsāka).

Ceļojumu žurnāls Conde Nast nesen Šeņčžeņu nosauca par visnelabvēlīgāko pilsētu pasaulē, un likumi tur patiešām ir drakoniski. Pilsētas likumdošana nosaka, ka ikviens, kurš piemēslo vai apslapina tualeti, tiks sodīts ar astoņu latu lielu soda naudu (protams, ja viņu pieķers sanitārais inspektors).

Jaunais izgudrojums, pēc tā autora vārdiem, ne tikai palīdzēs uzturēt kārtību un tīrību Šeņčžeņas tualetēs, bet ir vērtīgs ieguvums arī kautrīgākajiem čurātājiem, kuri, iebāzuši locekli piltuvē, jutīsies aizsargātāki nekā pie pisuāra.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!