Foto: Privātais ahīvs

Aizvadītā gada sākumā par īstu sensāciju kļuva krievu jaunietes Anastasijas "Instagram" foto, kurā viņa iemūžināta ar apsalušām skropstām. Meitene turpina iesākto tradīciju un arī šogad uzņēmusi līdzīgu kadru, kas jau iemantojis popularitāti un mediju ievērību.

Pērn Anastasija no Jakutskas uzskatāmi nodemonstrēja, kas notiek, kad -47 grādu salā nākas aptuveni 20 minūtes pavadīt ceļā uz darbu, un fotogrāfija, kurā viņa bija iemūžināta ar apledojušām skropstiņām, jaunietei atnesa popularitāti ne tikai Krievijā, bet arī ārvalstīs.

Šonedēļ apritēja gads kopš foto publicēšanas, un Anastasija to atzīmējusi, uzņemot gandrīz tādu pašu kadru, kurā viņas skropstas klāj ledus kārtiņa.

Tiesa, kā bildes aprakstā norādījusi Anastasija, šogad ziema esot siltāka. Laika apstākļu prognozes liecina, ka pēdējās dienās gaisa temperatūra Jakutskā svārstījusies no -35 grādiem līdz -44 grādiem.

Tāpat arī Anastasija bildes aprakstā pateikusies visiem par atbalstu un neskaitāmajām publikācijām presē, kā arī priecājusies, ka viņas foto pamudinājis arī citus uzņemt līdzīgas bildes.

"Jūs taču nedomājāt, ka es šogad palikšu bez šāda foto? Tā taču ir tradīcija!" saviem sekotājiem vēstījusi Anastasija, kuras bildīte atkal izpelnījusies prāvu sarkano sirsniņu birumu.

View this post on Instagram

Ну вы же не думали, что я в этом году останусь без подобной фоточки? Это же традиция, ну❄️ И сегодня как раз ровно год с публикации той самой Фотографии, которая облетела действительно, без преувеличений весь мир🌏 Кто-то запускает целые флешмобы подобных фото, @sergeysuxov например☺️ У меня в сохранённом сотня публикаций с разных пабликов, куча статей🙈 До википедии только ещё не дошла🙈 но «поднадоела» наверно всем изрядно😹 А ещё, За этот год я познакомилась с разными людьми, дала парочку интервью, и вы со мной уже целый год😍 И я благодарна этому случаю, благодарна вам❤️❄️ С прошлогодней эти конечно не сравнятся, просто в этот раз зима «теплее». Да и зиму я полюбила чуточку больше, благодаря вам❄️ вы заставили поверить в то, что она у нас уникальная и волшебная✨ P.s. Я же говорила, что специально так не надышишь, это дело случая и пятидесятиградусного мороза🥶

A post shared by Anastasia Gruzdeva (@anastasiagav) on Jan 14, 2019 at 4:32am PST

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!