Foto: Kadri no video
Virtuālajā vidē par sensāciju kļuvis jauns stulbings "#VansChallenge". Tā ietvaros ļaudis filmē un sociālajos tīklos dalās ar video, kuros mētā savas kedas.

Jaunais izaicinājums aizsācies pirms pāris dienām, kad kāds tvitera lietotājs publicējis video, kurā galanti aizmet savas sporta kurpes un tās piezemējas uz zolēm.

"Vai jūs zinājāt, ka, lai arī kā jūs mestu savas "Vans" kedas, tās vienmēr piezemēsies, pavērtas uz augšu?" video, kas pāris dienās noskatīts jau 12 mijonus reižu, aprakstā norādījis jaunā izaicinājuma aizsācējs.

Izdevums "The Independent" vēsta, ka sižets zibenīgi iemantojis milzu popularitāti, liekot arī citiem pārbaudīt apgalvojumu, ka kedas vienmēr piezemējas uz zolēm.

Turklāt daži pierādījuši, ka šī "maģija" piemīt ne tikai zīmola "Vans", bet arī citu brendu apaviem. Tāpat arī ievērību un sajūsmu guvuši sižeti, kuros tiek mestas "Crocs" gumijas čības jeb vienkārši "krokši".

Tiesa, ne visiem izdevies pienācīgi izpildīt izaicinājumu. Daži pat atklājuši, ka derībās zaudējuši iespaidīgas naudas summas, jo kedas pievīlušas un uz grīdas piezemējušās vēkšpēdus.

Atgādinām, ka ļoti līdzīgs izaicinājums pasauli pārņēma arī 2016. gadā. Tiesa, toreiz ļaudis mētāja nevis apavus, bet gan ūdens pudeles.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!