Foto: instagram.com/thighbrow/
Pasauli jau atkal pārņēmis kārtējais stulbings, kurā sievietes izrāda miesu. Pēdējā laikā internetu pārpludina bildītes, kurās dāmas iemūžinātas ar virs gurniem uzstieptām un dupsī ievilktām bikšelēm.

Šoruden tīmekļa vietnē Instagram tūkstošiem sieviešu iesaistījušās neprātā, kurš tiek apzīmēts ar mirkļbirku #thighbrow. Stulbings ir gaužām vienkāršs un neprasa lielu piepūli. Tā galvenais elements ir biksītes, kas uzstieptas virs gurniem.

Šī neprāta lielākās fanes ir dāmas ar lielām pēcpusēm un platiem gurniem, jo šādu ķermeņu īpašniecēm virs gūžas kauliem uzstieptās bikšeles izskatās īpaši iespaidīgi. Turklāt stulbinga patroneses un aizsācējas ir slavenās Kardašjanu māsiņas, kuras var lepoties ar īpaši brangiem dupšiem.

Made in KrisJenner™

A photo posted by Khloé (@khloekardashian) on Aug 19, 2015 at 2:48pm PDT

Izdevums People vēsta, ka Kardašjanu dinastijas pārstāves nekautrējas fanus priecēt ar foto, kuros savus bikini un apakšbikses uzrāvušas gandrīz līdz nabai. Šādā veidā dupsis un gurni izskatās īpaši apetītlīgi, tādēļ tikai likumsakarīgi, ka arī parastās sievietes sekojušas slaveno māsiņu piemēram. Ar īpaši šim stulbingam veltītu foto blogu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!