Foto: Vida Press

Vēl nesen ķīnieši izklaidējās, savus suņus tērpjot sieviešu zeķubiksēs, taču tagad par nākamā stulbinga upuriem kļuvuši kaķi, kurus ļaudis visā pasaulē pasākuši ģērbt garās zeķēs un biksēs, bet vēlāk nofotografēt un, protams, ar attēliem padalīties interneta plašumos.

Ātri vien ievērību izpelnījies blogs ar nosaukumu Meowfit Of The Day, kurā ik dienu tiek apkopotas bildes, kurās kaķi pozē, iestīvēti biezās, krāsainās zeķubiksēs, legingos un biksēs. Daži apģērbu komplekti papildināti arī ar zeķītēm, kurpēm, kupliem svārciņiem un pat apakšbiksēm.

Stulbings ir pavisam vienkāršs - kaķa pakaļkājas ietērpj garajās zeķēs vai biksēs un pēcāk šo skatu iemūžina tā, lai kājām līdzīgie veidojumi būtu pavērsti pret kameru un radītu ilūziju, ka dzīvnieciņam ir cilvēka apakšējām ekstremitātēm līdzīgas ķermeņa daļas.

Kā redzams attēlos, kaķi lielākoties laiski gulšņā un nemaz nenojauš, ka kļuvuši par modes upuriem, taču cilvēku viedokļi par šo izklaidi dalās. Kamēr daļa sabiedrības sajūsminās un priecājas par ļaužu izdomu, netrūkst arī tādu, kuri paziņojuši, ka tā ir klaja ņirgāšanās par dzīvniekiem un šī pasaule pamazām jūk prātā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!