Foto: Facebook.com/Frothpit/

Sociālajos tīklos gada izskaņā aizsākusies jauna kustība #FrozenChook, kuras ietvaros plikiņi cilvēki top iemūžināti kā mazi cālīši. Īsā laikā stulbings iemantojis milzīgu popularitāti, un tā sekotāji atrodami visos pasaules nostūros.

Ārvalstu mediji ziņo, ka neprāts aizsācies Jaunzēlandē, bet ātri izplatījies arī citviet. Veids, kā kļūt par kustības dalībnieku, ir gaužām vienkāršs - pilnīgi kailam jebkurā vietā, kur vien sirds kāro, jāpozē kā rūpnieciski sasaldētam cālim.

Plikiņais stulbinga sekotājs, kurš ieņēmis attiecīgo pozu, tiek nofotografēts, un bilde publicēta kādā no sociālajiem tīkliem, izmantojot tēmturi #FrozenChook. Laika gaitā kustība kļuvusi tik populāra, ka vietnē Facebook tai tapusi domubiedru grupa, kura izpelnījusies vairāk nekā trīs tūkstošus sekotāju.

Domubiedru grupas izveidotājs izdevumam The Daily Mail pastāstījis, ka stulbingu aizsākusi neliela draugu kompānija. Tās pārstāvji savā starpā sacentušies, kuram labāk izdosies nopozēt kā cālim.

Šīs izdarības tik ļoti uzjautrinājušas draugus, ka tie nolēmuši aicināt stulbingā iesaistīties arī citus interneta lietotājus, un pārsteidzošā kārtā atsaucība bijusi milzīga.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!