Par Latvijas mēroga interneta sensāciju šonedēļ kļuvis improvizācijas šova Spiediens veidotais video, kurā jautrā noskaņā atspoguļots, kā mainās cilvēku reakcija brīdī, kad viņi uzzina – viss ir nofilmēts ar slēpto kameru.

Dažādi izjokošanu video pēdējo gadu laikā iemantojuši milzu popularitāti, un parasti to noslēgumā cilvēkiem tiek paziņots, ka viņi tiek slepeni filmēti.

Emocijas, protams, eksperimentā pret savu gribu iesaistītajiem cilvēkiem atšķiras, bet vairums ir tik atviegloti, ka drausmās lietas nenotiek "pa īstam", ka visbiežāk vienkārši izplūst smieklos.

Šo tendenci savā video apspēlējusi arī improvizācija šova Spiediens komanda, kas izspēlējusi īpaši baisus notikumus, kurus it kā nākas piedzīvot kādam vīrietim un viņa pavadonei - sabojāti iepirkumi, mašīnas dauzīšana, ledaina ūdens šalts sejā.

Nav zināms, vai režisors šo video iecerējis kā "klasisku slēpto kameru" vai amatierisku parodiju, kurā iesaistītās personas zina, ka viņas tiek filmētas, bet skatītājiem tas acīmredzami ir paticis.

Spiediena video, kas tīmeklī ievietots nedēļas sākumā, nepilnu četru dienu laikā savācis Latvijas mērogiem iespaidīgu skatījumu skaitu - tas aplūkots vairāk kā 12 000 reižu, ļaujot tam kļūt par pašmāju interneta hitu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!