Par īstu pašmāju hitu kļuvis video, kurā smukais RīgaTV24 raidījumu vadītājs Mārtiņš Kapzems Rīgas ielās mēģina iepazīties ar meitenēm, izmantojot divus dažādus tēlus. Vienā no tēliem puisis ir tērpies uzvalkā, bet otrā – piekarinājis hipsterīgu bārdu.

Uzreiz jāpiebilst, ka Mārtiņam savaldzināt Rīgas meitenes izdevies abos tēlos - gan uzvalkā, gan kā bārdainam hipsterim. Pat tās, kuras sākotnēji liegušās, ka ir aizņemtas meitenes, puiša valdzinājuma apburtas, atzinušas, ka "iedzert kafiju principā nav pārkāpums".

Lai iepazītos ar dāmām, Mārtiņš izmantojis gan pavisam pārdrošus trikus, piemēram, mešanos iekšā pie sarkanās gaismas apstādinātā auto, gan standarta cukurūdens liešanu.

Puisis dāsni apveltījis Rīgas daiļavas ar tādiem spārnotiem tekstiem kā "jūs nācāt, un es ieraudzīju jūsu sirdi", "iet pa ielu un nereāli seksīgi izskatīties - tas ir pārkāpums", "tevī ir tikai viena lieta, ko es vēlētos mainīt - tavs uzvārds", "Uzmini, kas šis par telefonu? Tu uzminēji, apsveicu, tu saņem manu numuru!".

Salkanie teksti un Mārtiņa izcili atraktīvā uzvedība nostrādāja par simts procentiem - Mārtiņa uzrunātās meitenes padalījās ar savu telefona numuru, neatkarīgi no tā, vai skaitījās brīvas vai aizņemtas.

Puiši un meitenes masveidā sākuši dalīties ar šo video sociālajos tīklos. Meitenes - lai parādītu puišiem, kā vēlas tikt uzrunātas, puiši - lai mācītos atraktivitāti no Mārtiņa. Video veidotāji aicina tautu izteikt savu viedokli par to, kuram no puišiem valdzināšana izdevās labāk, rakstot savu viedokli komentāros pie YouTube ievietotā video.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!