Foto: Twitter.com/squidliannn
Interneta vidē uzvirmojis kārtējais stulbings. Tā ietvaros ļaudis ar saviem dupšiem atsit dažādas sīkas lietiņas un mēģina tās trāpīt atkritumu grozā, kādā trauciņā vai citā stilizētā "grozā".

Lai kļūtu par stulbinga, kurš tiek apzīmēts ar tēmturi "#BootyFlipChallenge", sekotāju, nav jābūt apveltītam ar milzu dupsi. Izaicinājuma sāls slēpjas reakcijas ātrumā un precizitātē.

Tiesa, izaicinājums ir visai sarežģīts un tajā jāpiedalās diviem cilvēkiem. Viens ir atbildīgs par notiekošā iemūžināšanu un piespēles padošanu, savukārt otrs strādā ar pēcpusi.

Stulbinga galvenā zvaigzne jeb snaiperis, dibentiņu atšāvis uz atpakaļu, viņa virzienā pamesto priekšmetu mēģina pārtvert ar pēcpusi un raidīt to mērķi – kādā traukā, spainī vai citā tvertnē.

Kā vēsta izdevums "The Mirror", izaicinājumu aizvadītās nedēļas izskaņā vietnē "Twitter" aizsākusi kāda meitene vārdā Sidnija. Viņa padalījusies ar uzsaukumu "Palīdziet man kļūt par virālo sensāciju" un video, kurā tiek izpildīts iepriekš minētais stulbings.

Dažu dienu laikā viņas video izpelnījies vairāk nekā 89 tūkstošus retvītu, un arī citi sociālo tīklu lietotāji ņēmuši no viņas piemēru un metušies jaunajā stulbingā.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!