Lai gan šopavasar par populārāko britu karaļnama pārstāvi nenoliedzami uzskatāma mazā princese Šarlote, arī viņas tēva brālis princis Harijs turpina baudīt pasaules mīlestību – to, ka viņš vēl aizvien ir starp iekārojamākajiem karaliskajiem vecpuišiem pasaulē, ļoti uzskatāmi apliecinājusi kāda austrāliete.

Šonedēļ princis Harijs viesojās Sidnejā, kur opernama pakājē pirms atgriešanās dzimtenē pēc mēnesi ilgām militārām apmācībām tikās ar saviem un britu karaliskās ģimenes faniem.

Starp viņiem īpaši izcēlusies kāda blonda daiļava, kura vicinājusi vienu no daudzajiem plakātiem, kas vēstīja "Harij, preci mani!".

Lai gan viņa nebija vienīgā, kura publiski pauda šādu vēlmi, piecminūšu slava gandrīz visas pasaules mērogā tikusi tieši 21 gadus vecajai Viktorijai Makrejai .

Kad princis piegāja pie viņas, Viktorija nebijās savu vēlmi izkliegt skaļi. Harijs, protams, diplomātiski norādīja, ka padomās par to un, iespējams, atgriezīsies pēc viņas, bet meitene vilcināties negrasījās.

Kad princis sniedza meitenei skūpstam savu vaigu, Viktorija meta kautrību pie malas un krita princim ap kaklu, sniedzot sasarkušajam karaļnama pārstāvim kaislīgu buču gandrīz uz lūpām.


Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!