Kādas mazas Kanādas pilsētiņas iedzīvotājus šokējis no ezera izskalots briesmonis (attēlā), par kura izcelsmi šobrīd galvu lauza ne tikai vietējie iedzīvotāji un pieaicinātie eksperti, bet arī tūkstošiem cilvēku visās pasaules malās, ziņo izdevums The Daily Mail.

Dzīvnieks, kuram ir ar garām spalvām klāts ķermenis, kaila galva, ķepas un purniņš, kā arī žurkai līdzīga aste, jau radījis plašu rezonansi interneta lietotāju vidū, kuri izsaka dažādus minējumus par dīvainās radības izcelsmi.

Dzīvnieku pie Ontario ezera atradušas divas medmāsas, kuras bija devušās pastaigā ar suņiem - viņu četrkājainie mīluļi beigto briesmoni izvilkuši no ezera, un abas sievietes par to ziņojušas varas iestādēm.

Tā kā sievietes pastaigā izgājušas bez mobilajiem telefoniem, viņas, lai informētu atbildīgās institūcijas, devušās uz mājām, bet liels bijis viņu pārsteigums, kad, atgriežoties notikuma vietā kopā ar policiju, briesmonis tur vairs nav atradies.

Par to, ka šāda šausminoša radība patiešām eksistē, liecina tikai sieviešu uzņemtās fotogrāfijas, kuras gan izvietotas internetā, gan nodotas dzīvnieku speciālistu izpētei, kuri tagad apņēmušies noskaidrot, kādu mutāciju rezultātā dīvainais dzīvnieks radies.

Pagaidām eksperti noskaidrojuši, ka dzīvnieka ķermenis līdzinās ūdram, bet tā purns un pamatīgie ilkņi atgādina mežacūku tēviņu pazīmes, bet interneta lietotāju vidū dominē viedoklis, ka tas ir leģendārais briesmonis čupakabra jeb "kazu vampīrs".

Ekspertu vidū šādi nezināmas izcelsmes dzīvnieki tiek dēvēti par "Montaukas monstriem". Nosaukums radies no Ņujorkas štata Montaukas pilsētas, kuras krastos 2008. gadā tika izskalots neidentificēts briesmonis. Galerijā Mango piedāvā apskatīt dažus no populārākajiem Montaukas monstriem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!