Foto: Kadrs no video
Piektdien, 15. novembrī, apritē laists populārās Krievijas reiva grupas "Little Big" jaunākais videoklips dziesmai "Go Bananas", un mūzikas video kļuvis par īstu sensāciju, pāris stundās sasniedzot pusmiljons skatījumu.

Grupa, kas 2013. gadā tika dibināta Sanktpēterburgā, ir kļuvusi par starptautisku fenomenu un jau izdevusi gan vairākus albumus, gan arī virkni ļoti veiksmīgu singlu, kuru videoklipi noskatīti miljoniem reižu. "Little Big" koncerti ne tikai Krievijā, bet arī ārzemēs ir ļoti plaši apmeklēti, un šopavasar muzikālā apvienība uzstājās arī Rīgā koncertzālē "Palladium".

Viss liecina par to, ka arī muzikālās apvienības jaunākais veikums kļūs par hitu un, iespējams, pat aizsāks kādu jaunu stulbingu, kā tas arī noticis ar grupas iepriekšējo skaņdarbu klipiem, kas ierasti iet roku rokā ar ērmīgu dancošanu un dažādām jokainām izdarībām.

Singla "Go Bananas" video ieturēts reiva labākajās tradīcijās – tajā netrūkst atsperīgu deju soļu, ņukāšanās un grīdas stampāšanas. Tāpat arī klipā iemūžinātas dažādas pagalam absurdas un komiskas situācijas un izdarības.

Lai gan kādam videoklips varētu šķist ārprātīgs, droši var teikt, ka pēc tā noskatīšanās vienaldzīgs spēs palikt tikai retais. Klipiņš jau izpelnījies milzu ievērību un nieka divās stundās kopš publicēšanas brīža "YouTube" jau noskatīts teju pusmiljons reižu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!