Foto: Instagram.com/elya_bulochka/
Krievu grima māksliniece Eļja Buločka krāsošanos pacēlusi jaunā līmenī – viņa dāmu sejas izrotā ar beigtām akvārija zivtiņām. Tas satraucis daudzus dzīvnieku tiesību aizstāvjus, un vizāžistes vārds izskanējis ārpus dzimtās zemes robežām.

Maskavā dzīvojošā vizāžiste tīmekļa vietnē Instagram izveidojusi foto blogu, kurā dalās ar ļoti krāšņiem foto. Tajos iemūžināti viņas grima veikumi, un dažu sieviešu sejas Buločka apstrādājusi īpaši rūpīgi.

Grima māksliniece publicējusi vairākus foto, kuros uz dāmu sejām pielipinātas beigtas akvārija zivtiņas. Fakts, ka Buločka savā darbā izmantojusi un mākslas vārdā nogalējusi zivis, pamatīgi satracinājis daudzus.

Vizāžistes Instagram blogs piesaistījis vairāk nekā 25 tūkstošus sekotāju, un, kamēr daļa sajūsminājusies par Buločkas neizmērojamo talantu un radošumu, citi viņu publiski nosodījuši un pasludinājuši par cietsirdīgu būtni.

Русалочка моей ученицы @eva_mak на милашке @kseniahoffman 🐠💞💜💎#mkbulochka

A photo posted by Эля Булочка (@elya_bulochka) on Nov 28, 2015 at 9:32am PST

Komentāru sadaļā pie grima mākslinieces publicētajām bildītēm sācies pamatīgs kašķis - ļaudis sadalījušies divās savstarpēji karojošās nometnēs. Strīds atbalsojies tiktāl, ka par ekstravaganto Krievijs vizāžisti raksta pat britu laikraksts The Daily Mail. Ar Buločkas veikumu iespējams iepazīties šeit.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!