Foto: AFP/Scanpix
Lai gan neskaitāmas reizes pierādījies, ka cilvēkiem sokas pagalam čābīgi ar pasaules gala paredzēšanas datumu, radikāli noskaņotu kristiešu grupa nākusi klajā ar paziņojumu, ka 2017. gads Zemei un cilvēcei būs liktenīgs.

Portāls "Daily Star" vēsta, ka brīdinājums par pasaules gala tuvošanos publicēts kristiešu izdevumā "Unsealed". Apokalipses datumu, ņemot vērā Bībeles tekstus un kosmiskās norises, noteikuši radikāli noskaņoti pastarās dienas pareģi.

Izskaitļots, ka pasaules gals sāksies 2017. gada 21. augustā. Tad dažviet pasaulē gaidāms pilns Saules aptumsums. Savukārt lielākajā daļā Eiropas varēs redzēt daļēju aptumsumu.

Zīmīgi, ka pēc gandrīz 100 gadu pārtraukuma pilnā aptumsuma josla šķērsos ASV no vienas līdz pat otrai piekrastei. Tiesa, pastarās dienas pareģi uzskata, ka neko labu tas nenesīs.

Pasaules gala gaidītāji brīdina, ka neskaitāmās ASV lielpilsētās pavisam pazudīs Saules gaisma. Turklāt pastāvot liela iespējamība, ka aptumsums nemaz nebeigsies un gaidāma apokalipse.

Pastarās dienas pareģi atsaukušies uz pēdējo Jaunās derības grāmatu – Jāņa atklāsmes grāmatu. Vienā no tās fragmentiem minēta grūtniece – Saulē tērpta sieviete ar Mēnesi pie kājām, kuru vajā sātanisks pūķis ar septiņām galvām.

Kristieši atraduši vairākas likumsakarības starp svētajiem tekstiem un gaidāmo aptumsumu. Ja var ticēt pastarās dienas pareģiem, pasaules gals sāksies nākamgad.

Pēc Saules aptumsuma cilvēci un Zemi piemeklēšot neskaitāmas nelaimes, katastrofas un likstas vairāku gadu garumā. Apokalipses kulminācija gaidāma 2024. gadā, taču tikpat labi pasaule varot iet bojā jau nākamgad.

Kā skaidrojuši pareģi, pats Jēzus nezinot, kas notiks, tādēļ esot grūti spriest, cik ilgi pēc aptumsuma cilvēce spēs izdzīvot.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!