Par interneta sensāciju kļuvis Austrālijas telekanāla Sunrise laika ziņu diktors Grants Denjērs, kurš tiešraides laikā zaudējis samaņu, vēsta ārvalstu mediji.

Kādā pārraidē Denjērs ierasto laika prognozu vietā bija nolēmis sagādāt skatītājiem pārsteidzošu reportāžu no sporta lidmašīnas kabīnes, bet brīdī, kad lidmašīnas pilots debesīs sāka virpuļot, diktoram sametās slikta dūša.

Lidmašīnu vadījis pieredzējis kara lidotājs, kurš meistarīgi gaisā izpildījis dažādas figūras, bet diktors nespēja izturēt spiedienu kabīnē - iesākumā gan viņš bārstīja jociņus, bet tad palika gluži bāls un paģība.

Brīdī, kad vīrietis kritis bezsamaņā, viņa kolēģe studijā satraukumā iekliedzās: "Viņš atslēdzās! Aizvāciet attēlu, mēs nevēlamies to redzēt!"

Pats Grants vēlāk skaidrojis, ka studijā sēdošā sieviete acīmredzami nav sapratusi, kas ekrānā notiek, un pieļāvusi, ka viņas kolēģis tiešraidē ir nomiris. Tādēļ arī lūgts tiešraidi pārtraukt.

"Ja godīgi, tad tajā brīdī manu ķermeni pārņēma patīkams siltums. Es pat nesapratu, ka esmu atslēdzies. Tiesa, es samaņu zaudēju tikai uz dažām sekundēm," vēlāk presei par notikumu stāstījis laika ziņu lasītājs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!