Foto: LETA

Kārtējo reizi ar savu nepārvaramo vīterošanas kāri sabiedrības uzmanību izpelnījies par polittehnologu dēvētais Jurģis Liepnieks (attēlā), kurš aizvadītajā nedēļas nogalē savus sekotājus izklaidēja ar gana intriģējošiem ierakstiem Twitter tīklā.

Liepnieka aizraujošo piektdienas nakts piedzīvojumu apraksts sākās ar paziņojumu, ka, tā kā ir atcelta viņa un mūzikas žurnālista Edgara Raginska plānotā tikšanās cīņas ringā, šis viņam būšot "platais vakars ar visām ekstrām".

To Jurģis arī apliecināja, turpinot sekotājus informēt par savām gaitām - viņš paziņoja, ka konjaks dziedē vairāk kaites, "nekā jūs varētu iedomāties", bet vēlāk viņa ieraksti kļuva vēl mākslinieciskāki.

"Debesis ir tiks skaisram. Es ņemu mākoņus ar rokam. un gelznoju dagumradzus @LSD," vīteroja Liepnieks.

Nedaudz vēlāk viņu bija satraucis paša asinsspiediens, tāpēc Liepnieks aicināja "vjag vvediet koksu, 5 konfetetes anm", bet pēc tam viņš nāca klajā ar vēl vienu atklāsmi.

"Esmu gatavas derēt, jusnekad neesar domājusi par to cik viss ir sūs salīdzinājumā ar degunrduzent," priecīgs vīteroja Liepnieks, iespējams, uzsverot degunradžu ārkārtīgo nozīmību.

Pēc tam, kad Liepnieks bija paziņojis, ka "visi idiota sapņi sāk piepildīties" un "zebras nafig mani mīl", viņš informēja, ka pulss esot normāls un savu piektdienas nakts tirādi nobeidza ar izsmeļošu "ha".

Lai gan pats Liepnieks, pienākot sestdienas rītam, nakts ierakstus no sociālā tīkla uzskatīja par nepieciešamu izdzēst, manīgākie interneta lietotāji gan bija paspējuši tos saglabāt, un nu tie kļuvuši par vietējā mēroga sensāciju dažādās interneta vietnēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!