Foto: Publicitātes foto

Īsi pirms Līgo svētku brīvdienām pazīstamais fotogrāfs Aleksandrs Sokolovs prezentēja savu jaunāko bilžu projektu Submissive jeb Pakļautā, kuram pozējusi arī jaunā fitnesa zvaigzne Paula Freimane (attēlā). Pēc bilžu publicēšanas Paula nākusi klajā ar paziņojumu, ka fotogrāfs, lai gūtu lielāku publicitāti, speciāli radījis divdomīgu situāciju.

"Aleksandrs tīši nenorādīja, ka es neesmu visās bildēs, lai iegūtu lielāku publicitāti, un viņam tas arī izdevās. Es esmu redzama tikai divās bildēs," DELFI Izklaidei atklāj pati Paula. Abas bildes ar Paulu ir pietiekami erotiskas, taču tajā pašā laikā tajās nav redzams nekas nepiedienīgs - meitenes intīmās vietas ir piesegtas.

Tikmēr pārējās projekta bildēs apskatāmas gan citu modeļu krūtis, gan dibeni, gan kājstarpes visā krāšņumā. Toties citām modelēm, atšķirībā no Paulas, nav redzamas sejas, tāpēc, ieraugot visu bilžu sēriju kopumā, nezinātājam var likties, ka arī pārējām bildēm pozējusi Paula, izrādot visu, ko vien var izrādīt.

"Tur ir vairākas modeles, bet viņš tīši neko neminēja. Visi man pazīstamie zina, ka tā neesmu es, bet tie, kas nezina, visi domās, ka esmu visās bildēs. Man tādu publicitāti nevajag, jo tomēr es strādāju ar cilvēkiem. Neko labu tas nerāda par mani," uzsver Paula.

Šis nav pirmais gadījums, kad populārām sievietēm sanāk pārpratumi, pozējot Sokolovam. Savulaik arī dziedātāja Crystal jeb Kristīne Miljone piedzīvoja nepatīkamus brīžus, kad Sokolovs, kurš, veicot uzņēmumus, solīja, ka gala rezultātā sanāks bildes, kur dziedātājas intīmās vietas aizsegs migliņa, pēc tam publiski izplatīja atklātus mākslinieces attēlus.

Paula spriež, ka viņas stāsts ir brīdinājums meitenēm, kuras vēlas pozēt pie Sokolova. "Viņš uz tādu foto sesiju centās mani pierunāt jau sen. Šoreiz viņš teica, ka mani vajag tikai titulbildei. Es, labu gribēdama, piekritu. Tas viss bija speciāli izplānots no viņa puses, tas ir vairāk kā skaidrs," stāsta Paula.

Tikmēr pats Sokolovs, saprotot, ka Paula šajā situācija neklusēs, savā Facebook profilā izplatījis paziņojumu, kas iezīmē pavisam citu ainu. Fotogrāfs apgalvo, ka Paula pati uzprasījusies uz sesiju, un Sokolovs atbildējis, ka ir iespēja nopozēt mākslas projektam, kur meitenes ir sasietas ar lielu virvi.

"Es nosūtīju viņai dažas jau apstrādātas bildes, un mēs vienojāmies, ka fotografēsim ar atklātu seju, bet tā, lai nevarētu redzēt ne krūtis, ne citas intīmas ķermeņa daļas. Tas mani pilnīgi apmierināja, jo bildes ar pārējām modelēm bija vairāk atklātas un ar paslēptu seju," detaļas atklājis Sokolovs.

Mākslas projekts ar Paulu un citām modelēm kļuva ļoti populārs sociālajos tīklos. Jau labu laiku pēc tā publicēšanas Paula prasījusi, vai zem bildēm nevarētu uzrakstīt modeļu vārdus, bet fotogrāfs atbildējis, ka bildes nopublicētas, un tas nav iespējams, turklāt pārējās modeles bildējušās anonīmi.

"Bet tur arī ļoti vājredzīgam cilvēkam būtu viegli atšķirt, kur ir Paula un kur nav. Bija vēl divas modeles - vienai ļoti kuplas krūtis, bet otra ļoti tieva un smalka. Paula pat tuvu nav līdzīga ne vienai, ne otrai," uzsver fotogrāfs.

Māksliniekam skumji, ka Paula šo situāciju pārvērtusi par publisku skandālu un publiski aicina meitenes uzmanīties no Sokolova.

"Pirms publicēšanas Paula redzēja gan citas bildes, gan savas. Ja viņa uzreiz pieminētu, ka grib, lai es kaut kā izceltu, kur ir viņa un kur ne, es, protams, izdomātu kā to izdarīt. Bet pēc publikācijas, kad jau pagājusi diena... Es nevaru pagriezt laiku atpakaļ," uzsver Sokolovs. 
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!