Foto: Shutterstock

Ceturtdienas, 8. oktobra, pēcpusdienā Twitter tīklu kā lavīna pārņēma jauns stulbings – Latvijas asprāši metušies demonstrēt savu asprātību smieklīgu tvītu sacerēšanā, izmantojot tēmturi #AizstājArSūdu.

Kā jau liecina nosaukums, tiem, kuri vēlas piedalīties šajā stulbingā, jāizvēlas kāds filmas nosaukums, paruna, zīmīgs citāts vai jebkuršs cits teikums, kurā kādu vārdu iespējams nomainīt ar tēmturī noteikto tā, lai pašam un citiem tas šķistu smieklīgi.

Jaunais tēmturis guvis apbrīnojamu atsaucību, un neilgā laikā Twitter tīklu pārpludinājušas asprātības, kur noteiktais vārds iepīts gan dziesmu tekstos, gan partiju un grupu nosaukumos, uzvārdos un citos vārdu virknējumos, ļaujot tēmturim kļūt par populārāko Twitter trendu Latvijā.

Jāatgādina, ka šis nav pirmais aizstāšanas stulbings, kas pēdējā laikā uzvirmojis Twitter lietotāju vidū - maijā latvieši līksmi metās stulbingā #SabojāFilmu, kur vienkārši bija jāparveido filmu nosaukumi, bet pāris dienas vēlāk asprātību varēja demonstrēt tvītos #AizstajArUsakovu.










Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!