Foto: Privātais arhīvs

Pēc tam, kad skaistā Latvijas pornozvaigzne Violeta jeb Viola Bailey sociālajos tīklos izplatījusi bildes, kur pozē pie sava jaunā BMW, seksa svītas fani sākuši sačukstēties – tas esot tas pats 'bembis', kurš iepriekš svītai tika nozagts. Seksa svītas boss Edgars Toretto (attēlā ar slaveno auto) beidzot atbild uz neatbildētajiem jautājumiem jau leģendārā auto sakarā.

Latvijas seksa svītas BMW nācijas prātus nodarbina jau kopš pagājušā gada oktobra. Toreiz seksa eksperts ziņoja, ka 9500 eiro vērtais braucamais naktī nozagts no stāvvietas Maskavas ielā un brīdināja zagļus - ja auto netiks atgriezts, tiem klāsies plāni.

Vainīgie sabijās, un jau pēc mēneša Latviju pāršalca priecīgas ziņas. Pazudušais auto tika atrasts Lietuvā, turklāt garnadži to bija pat mazliet uzfrišinājuši.

Ieraugot, ka Latvijas populārākā pieaugušo filmu aktrise Viola Bailey pozē pie tādas pašas markas automobiļa, svītas gaitu sekotāji metās jaunās diskusijās. Ļaudis jau steidz ziņot DELFI Izklaidei, ka lietā neesot kas tīrs. Tauta pieļauj, ka Toretto esot zīmējies pie Violetas spēkrata kā pie savējā, izliekoties, ka tas atrasts.

Svītas boss Edgars Toretto steidz nomierināt satrauktos fanu prātus, izskaidrojot, kas tad patiesībā brauc ar slaveno auto.

"Liels paldies visiem, kuri nenogurdami raksta vēstules jautājot, vai BMW ir atradies un kurš ar to tagad brauks. Es tiešām novērtēju to, ka cilvēki interesējas par mūsu gaitām," sarunā ar DELFI Izklaide prieku par fanu interesi pauž Toretto.

Viņš uzsver - BMW esot svītas firmas zīme, tāpēc uzmanība, ko tas sev piesaistījis, ir vairāk kā pozitīva. Savulaik ar to uz pasākumiem vests pats Toretto, bet nu galvenā braucēja esot smukā Viola.

Toretto apstiprina, ka auto, pie kura aktrise nupat nopozējusi, tiešām ir tas pats svītas BMW, kas nesen atradās Lietuvā. Viņš var nomierināt satrauktos prātus, kuri jau spriež, ka esot notikušas kādas "mahinācijas", kuru rezultātā auto pārdots Violai.

"Viss ir ideālākajā kārtībā. Nekādas nelikumības nav notikušas, ar auto mēdzam braukt mēs visi - es un mani draugi," atklāj eksperts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!