Foto: Publicitātes foto
Otrdien, 14. jūlijā, kāds dzeltenās preses izdevums publicējis kārtējo "pārdomu rakstu" par to, kā gan dziedātāja Aisha pēdējos 10 gadus ir pamanījusies vadīt automašīnu, ja viņai nav autovadītājas apliecības.

Raksts pārpublicēts kādā ambiciozā portālā, bet vēlāk izraisījis karstas diskusijas arī sociālajos tīklos, kur visaktīvāk šo tēmu "kurina" dīdžejs Eduards Švāns.

Švāns, kurš savulaik sodīts par narkotisko vielu glabāšanu, izsakās visai asi: "Menti - darmajedi riktīgi un paldies dievam", ar to acīmredzot domājot piebildi, ka policisti Aishu varētu arī nesodīt, jo viņa ir tik slavena.

"Ja viņa brauc bez tiesībām, tad, cerams, ir pālī, jo visi mani draugi bez tiesībām tikai pālī vizinās," publiski nekautrējas pavēstīt Švāns.

Savukārt Aishas draudzene - dziedātāja LieneCandy, kurai, pamatojoties uz kriminālsodu par automašīnas vadīšanu reibumā, pie autovadītājas tiesībām piekļūt ir liegts līdz 2015. gada nogalei - situāciju komentē lakoniski: "Viņai ir tiesības".

Kā liecina portāla Delfi rīcībā esošā informācija, Aishai autovadītājas tiesības ir kopš 2013. gada 2. janvāra, bet līdz ar uzvārda maiņu apliecība nomainīta 2013. gada 25. jūlijā.

Jau ziņots, ka Aisha apprecējās pagājušā gada jūnijā, kļūstot par Aiju Bērziņu. Tiesa, profesionālajā dzīvē viņa joprojām ir Aija Andrejeva, lai gan kopš Fabrikas laikiem visi viņu pazīst kā Aishu. Pati meitene atzīst, ka visvairāk grib justies kā mazā Aišiņa.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!