Foto: Twitter.com/TOSUBUCK
Kad jau šķiet, ka redzēts viss iespējamais, cilvēce atkal pārsteidz ar svaigu stulbingu, kas selfiju uzņemšanu paceļ jaunā līmenī. Ļaudis tīmekli pārpludina ar pašbildītēm, kurās iemūžināts, kā paši sev "iedod pieci".

Ārvalstu mediji vēsta, ka stulbingu aizsācis Ziemeļkarolīnas Universitātes inženieris Sets Šnaiders. Puisis nesen vietnē "Twitter" publicējis miglainu foto, kurā viņš redzams ar sakļautām plaukstām, savukārt viedtālrunis karājas gaisā jeb, pareizāk sakot, krīt ārā no viņa rokām. Bildē iemūžināts spoguļattēls.

Attēlu lepnais autors papildinājis ar jūsmīgu komentāru. "Šī ir manas dzīves lepnākā diena. Man izdevās uzņemt bildi, kurā pats sev iedodu pieci," padižojies puisis.

Pāris dienu laikā viņa attēls kļuvis ļoti populārs. Puiša ieraksts retvītots vairāk nekā 170 tūkstoš reižu, bet ar sarkano "patīk" sirsniņu tas atzīmēts gandrīz pusmiljons reižu.

Turklāt Šnaidera piemēram sekojuši arī citi sociālo tīklu lietotāji, izveidojot līdzīgas pašbildītes, un ne viens vien atzinis, ka to paveikt nemaz neesot bijis tik vienkārši. Turklāt tas esot riskanti, jo pastāv iespēja, ka viedtālrunis kritienā tiks apskādēts.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!