Foto: Vida Press

Pasaules mediju uzmanību šonedēļ piesaistījis kāds noslēpumains modelis, kurš savā Facebook profilā publicējis simtiem rūpīgi apstrādātu fotogrāfiju, kas reti kuru spēj atstāt vienaldzīgu.

Sociālo tīklu profilos Ahmeds Endžels (attēlā) sevi piesaka kā 18 gadus vecu medicīnas studentu no Irākas, kurš vaļasbrīžos darbojas arī kā modelis.

To, ka puisis visnotaļ nopietni aizrāvies ar modes pasaules iekarošanu, apliecina arī fotogrāfiju skaits, ko viņš publicējis globālajā tīmeklī - Facebook profilā vien viņš ievietojis vairāk nekā 400 attēlu ar sevi.

Lai gan jaunieša fotogrāfijas, kas ir pamatīgi apstrādātas ar Photoshop programmu, tiek vērtētas pretrunīgi, atsevišķi ārvalstu mediji nav baidījušies Ahmedu pasludināt par, iespējams, skaistāko vīrieti pasaulē, tiesa, norādot, ka vismaz pats modelis par šādu titulu izskatās ļoti pārliecināts.

To, ka puisis lepojas ar savu izskatu, apliecina arī internetā publicēto albumu nosaukumi, kuros viņš nevairās lietot pat tādus apzīmējumus kā "pasaulē skaistākā seja", un puiša aktivitātes sociālajos tīklos liek domāt, ka vairāk par visu dzīvē viņš alkst slavu.

Kamēr daļa interneta lietotāju izsmej puiša narcistisko dabu, publicējot savus fotoattēlus, viņam izveidojusies arī kaislīgu pielūdzēju kopiena, kas centīgi klikšķina viņa bildes un jūsmo par Ahmeda fantastisko izskatu.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!