Mediju uzmanības lokā nonākusi kāda Lielbritānijā dzīvojoša meitene, kura, pateicoties ļoti muļķīgam ierakstam mikroblogu vietnē Twitter, negaidīti iemantojusi fenomenālu popularitāti un kļuvusi par šī brīža tīmekļa zvaigzni.

20 gadus vecā skaistumkopšanas salona darbiniece Džemma Vorala (attēlā) aizvadītajā nedēļā mikroblogu vietnē Twitter ierakstījusi, iespējams, stulbāko tvītu pasaulē, kura dēļ tagad kļuvusi par izsmiekla objektu.

Vērojot televīzijas pārraidi, kurā ASV prezidents Baraks Obama sniedz komentāru par šī brīža notikumiem un situāciju Ukrainā, Džemma nolēma iesaistīties diskusijā un publiski paust arī savu viedokli par visu šo jezgu.

"Ja Barako Barners ir mūsu prezidents, kādēļ viņš iesaistās darījumos ar Krieviju? Baisi, " mikroblogu vietnē Twitter savu analītisko viedokli par politiskajiem notikumiem pasaulē sniedza Džemma.


Lieki teikt, ka drīz vien šis vārsmojums, kurā jauniete saputrojusi vairākus faktus, kā arī nepareizi uzrakstījusi ASV prezidenta vārdu, iemantoja citu Twitter lietotāju ievērību, kuri sāka uzjautrināties par Džemmas muļķīgo ierakstu.

Aptuveni 12 stundu laikā tas savāca 7000 retvītu, un kāds asprātis pat izveidoja parodijkontu ar nosaukumu Barraco Barner, un, lai gan sākotnēji Džemma par sev pievērsto uzmanību uzjautrinājās, drīz vien viņa tvītu izdzēsa, jo ļaudis viņai adresēja skarbus un ļoti aizskarošus vārdus.

Par spīti tam, ka jauniete dzēsa savu politisko ierakstu no mikroblogu vietnes Twitter, tas jau bija pārkopēts un palaists tīmeklī, un ne velti mēdz teikt, ka internets neko neaizmirst - Džemmai, kuras vīterojums jau nodēvēts par stulbāko tvītu pasaulē, joprojām nākas saskarties ar savas muļķības sekām.


Šī tvīta dēļ Džemma tīmeklī kļuvusi par izsmieklu, un ļaudis joprojām viņai sūta aizvainojošas un ironiskas ziņas, kurās sauc viņu par dumju un neizglītotu, turklāt meitene pat saņēmusi draudus, ka tiks nogalināta.


Lai gan Džemma intervijā ārzemju medijiem atklājusi, ka šis nelielais misēklis gadījies netīši un pie vainas bijusi viņas telefona automātiskās pareizrakstības labošanas funkcija, kas Baraku Obamu nodēvējusi par Barako Barneru, ļaudis tam īsti netic un turpina uzjautrināties par meitenes izglītotības līmeni politiskajās aktualitātēs.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!