Foto: DELFI

Sociālajā tīklā Facebook vētru sacēlis pazīstamās dziedātājas Lauras Railas (attēlā) stāsts par policijas neizdarību Jūrmalā. Dziedātāja tajā atklāj, kā vairākkārt izsaukusi likumsargus, redzot, kā uz ielas tiek sista sieviete, taču neviens tā arī neesot atbraucis uz notikuma vietu.

"Interesanti! Braucu uz mājām, netālu pirms mājām redzu vīrieti, kas grūsta un sit sievieti, neļauj viņai aiziet tālāk. Zvanu policijai, nosaucu adresi. Paiet desmit minūtes, policijas vēl nav, bet vīrietis vēl aizvien grūsta sievieti.

Zvanu vēlreiz, saku, ka viņi nogriezās šķērsielā, ka sievietei izdevās izmukt, bet vīrietis viņu panāca. paiet vēl astoņas minūtes, policijas vēl aizvien nav! Kā tā var būt, ka pa 18 minūtēm Jūrmalā nespēj ierasties policija?

Sēdēju mašīnā un skatījos, vai viņš viņu nenosit un vai policija atbrauks. Beigās sievietei izdevās aizmukt, bet policija tā arī neatbrauca! Vāks! 18 minūtes!" ar stāstu padalījusies Raila.

Ar ierakstu uzreiz dalījušies vairāki dziedātājas sekotāji, un pie tā izvērsusies karsta diskusija, kurā iesaistījušās arī pašmāju slavenības.

"Murgs... Bet tā jau tie lopiņi strādā. Mirsti hotj nost, kamēr kungi izdomās savas treknās pēcpuses izkustināt," skarbu viedokli paudusi dizainere un skropstu pieaudzēšanas meistare Kristīne Deimon.

Raila piekritusi, ka likumsargi visdrīzāk jau no sākta gala zinājuši, ka nekur nebrauks, jo tas esot vienkārši pārīša konflikts.

Ļaudis Facebook diskusijā vienojušies, ka dāmām vajag nēsāt līdzi elektrošoku vai piparu gāzi, lai tās pašas varētu sevi pasargāt, nepaļaujoties uz policiju.

Raila arī komentāros izskaidrojusi, ka pati nev metusies palīgā, jo uzbrucējs bijis iereibis un māksliniece nojautusi, ka nespēs ar viņu mēroties spēkiem.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!