Foto: Privātais arhīvs
Par visai satraucošu notikumu vēsta Vašingtonas štata mediji – tur kāda 18 gadus veca meitene Britānija Maindere (attēlā) no vidusskolas izlaiduma padzīta pārāk lielo krūšu dēļ.

Incidents noticis Central Kitsap High School 12. klases izlaidumā, uz kuru meitene bija ieradusies sapucējusies, taču apsardze viņu nav vēlējusies laist iekšā pārāk piedauzīgā skata dēļ.

Skolas noteikumi paredz, ka skolā nedrīkst ierasties apģērbā ar pārāk dziļu šķēlumu, no krūtīm līdz viduklim pārāk cieši pieguļošā apģērbā, kā arī ar atkailinātu muguras daļu.

Apsargi likuši meiteni piesegties ar lakatu, ko viņa arī izdarījusi, taču pēc pusstundas balli pametusi, jo jutusies neērti. Turklāt pēc izlaiduma kleitas viņa esot braukusi uz Kanādu.

"Jā, es esmu pupaināka par savām klasesbiedrenēm, bet es taču neko nevaru padarīt. Bet viņi man nozaga šīs nakts burvību. Es jutos pazemota un negribēju tur vairs uzturēties. Ļoti svarīgs manas dzīves vakars bija sabojāts, un es to nekādi nespēšu atgūt," sūdzējās Britānija.

Vēlāk parādītajā TV sižetā sašutumu pauda arī meitenes tēvs Garijs: "Tādām meitenēm kā Britānija uz dejām nav jāiet maisos tērptām tikai tāpēc vien, ka viņām ir lielas krūtis. Tas taču ir smieklīgi!"

Savukārt mamma Kima piebilda: "Ne visas sievietes dievs radījis vienādas, un nav iespējams salīdzināt golfa bumbiņu ar greipfrūtu. Tas nekad nenotiks!"

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!