Foto: Mango

Otrdien, 22. februārī, ļoti moderns konflikts izcēlās starp bijušo polittehnologu Jurģi Liepnieku un eksministru, daudzu sieviešu mīluli Māri Gulbi (attēlā), kuru bija aizvainojuši reklāmista izteikumi tviterī.

Pēc pirmdien televīzijas skatītājiem atrādītā TV3 jaunā sarunu šova Vīrietis uz paklāja pirmā raidījuma, kura galvenais varonis bija par pašmāju "pleiboju" dēvētais Gulbis, Liepnieks savā vīterošanas vietnē paziņoja, ka viņš laikam nav redzējis dzīvē lielāku idiotu par Gulbi.

Izrādās, ka bijušo politiķi tas bija tik ļoti satraucis, ka pirmdienas vakarā viņš zvanījis Liepniekam, lai šo situāciju atrisinātu īstu vīru garā - nevis tviterī, bet gan ar dūrēm.

"Tikko zvanīja Māris Gulbis, pa purnu solīja, ar popkorna situāciju draudēja. Riktīgi smieklīgi. Teicu, lai brauc šurp iedod pa purnu, ja var," pirmdienas pievakarē sajūsmināts vīteroja Liepnieks.

Brīdi pēc ieraksta publicēšanas Liepniekam virtuālajā pļāpu vietnē bija uzradies bariņš atbalstītāju, starp kuriem bija arī reklāmas "guru" Ēriks Stendzenieks, kurš pēc tam, kad bija noskaidrojis, ka Liepnieks neākstās un "deg nepacietībā" redzēt, kā Gulbis kaujas, novēlēja viņam, lai visi svētie stāv klāt.

Ne viens vien Twitter lietotājs ar nepacietību gaidīja situācijas turpinājumu, un brīdi vēlāk Liepnieks steidza informēt, ka "Māris Gulbis atbrauca, būs joki". Tiesa gan, abi kungi acīmredzot situāciju spējuši atrisināt mierīgā ceļā, un daudzu gaidītā kautiņa vietā vienkārši izrunājušies, kas gan Liepnieku acīmredzami nedaudz sarūgtinājis.

"Bļāviens, es savā dzimšanas dienā pametu viesus, saģērbjos, izeju ārā, lai M.Gulbim būtu iespēja iedot man pa purnu, bet nē tak, tikai runāt..." - aptuveni stundu pēc paziņojuma par Gulbja ierašanos paziņoja Liepnieks.

Šī nav pirmā reize, kad Liepnieks ar saviem izteikumiem Twitter vietnē saceļ lielu jezgu, tieši vai netieši reklamējot dažādus žurnālus vai raidījumus, - vēl nesen viņš izrunājās, ka ar dziedātāju Ellu neesot par ko runāt, kas aizvainoja ne tikai pašu dziedātāju, bet radīja arī asu viedokļu apmaiņu sabiedrībā.

Tāpat arī Gulbim izveidojusies skandālista slava, un par savu kauslīgo dabu viņš atgādināja aizvadītā gada rudenī, kad Ellas kluba atklāšanā draudēja "sasist un iznīcināt" vienu no zināmākajiem pašmāju paparaci Kasparu Ūdri.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!