Foto: Publicitātes foto

Deviņus gadus vecā Ada Diasa (attēlā) no Peru, kura par vietējo slavenību kļuvusi, piedaloties bērnu raidījumā Mundo Magico, tagad kļuvusi arī par interneta sensāciju ar videoklipu, kurā viņa visnotaļ perversā veidā attēlo populāro amerikāņu dziedātāju Britniju Spīrsu.

Internetā parādījusies Britnijas Spīrsas videoklipa Toxic versija, kurā slavenās dziedātājas lomā iejutusies nepilngadīgā peruāņu meitenīte, un vietējie šovbiznesa pārstāvji mazās zvaigznes sniegumu jau paspējuši novērtēt kā "seksīgu, krāšņu un neticamu".

Meitenes dzimtenē klips ar mazās pašmāju zvaigznes piedalīšanos netiek nosodīts, bet televīzijas šovā, kurā piedalās deviņus gadus vecā Ada, arī citi nepilngadīgie dalībnieki lielākoties parādās, tērpti seksīgos topiņos un mini svārkos, un šo raidījumu Peru labprāt skatās gan bērni, gan viņu vecāki.

Arī līdz šim Britnijas Spīrsas fanu pielūgsme bieži vien robežojusies ar slimīgu apsēstību, bet šajā gadījumā video, kurā mazā meitene redzama, piedauzīgi dejojot, koķetējot ar puišiem un ar šampanieša glāzi rokā, šokējis lielu daļu pat visuzticamākos dziedātājas fanus.

Atgādinām, ka Latvijā savulaik sašutumu izraisīja kādas sešus gadus vecas meitenītes piedauzīgā dejošana populārajā TV šovā Latvijas Zelta talanti.

Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!