Foto: Vida Press
Trešdien, 1. novembrī, izklaides kanālā "E!" sāksies populārā dokumentālā šova "Total Divas", kurā piedalās daiļā dzimuma reslinga zvaigznes, jaunā sezona. Tajā būs iespējams sekot līdzi arī amerikānietei Lanai – cīkstonei, kura lielu daļu bērnības pavadījusi Latvijā.

Izdevums "Miami Herald" vēsta, ka pievilcīgās sievietes īstais vārds ir Katrīna Džoja Perija. Savukārt Lana ir viņas pseidonīms, dodoties cīņas ringā. Šobrīd 33 gadus vecā sieviete ir dzimusi Floridā. Viņas vecāki ir portugāļu un venecuēliešu izcelsmes.

Kad Katrīna bijusi pavisam maziņa, viņa kopā ar ģimeni pārcēlusies dzīvot uz Latviju, kur viņas tētis darbojies kā kristiešu misionārs. Meitene Latvijā nodzīvojusi gandrīz līdz pilngadības sasniegšanai – 17 gadu vecumā viņa atgriezusies atpakaļ ASV.

Pusaudzes gados, dzīvojot Latvijā, Katrīna, tāpat kā viņas mamma, aizrāvusies ar baletu un pat apmeklējusi nodarbības Rīgas Horeogrāfijas skolā, bet 14 gadu vecumā pievienojusies Latvijas Nacionālajam baletam.

Arī tad, kad Katrīna atgriezusies ASV, viņa, dzīvojot Ņujorkā, turpinājusi dejot baletu. Viņa arī bijusi piedejotāja virknei slavenu mūziķu – reperiem Nellijam un Akon, dziedātājam Ašeram, mūziķei Pink un vēl daudziem citiem.

Foto: Vida Press
Savukārt vēlākajos gados viņa izmēģinājusi spēkus kā modele, aktrise (viņa, starp citu, filmējusies filmas "Pitch Perfect" ("Pirmklasīgās") abās daļās), dziedātāja un profesionālā reslinga menedžere, līdz 2016. gadā viņa pati kļuva par cīkstoni un pievienojās "World Wrestling Entertainment" (WWE) kompānijai. Katrīna tagad ringā dodas ar vārdu Lana.
Jāatzīmē, ka Katrīna dažādās intervijās atsaukusi atmiņā laiku, ko viņa pavadījusi Latvijā, un sieviete atcerējusies, ka īpaši aizkustinošs bijis brīdis, kad Latvija pēc PSRS sabrukuma atguvusi neatkarību. "No dzīves valstī, kurā cilvēkiem nebija vispār nekādu tiesību, cilvēki pēkšņi kļuva brīvi. Tas bija neaprakstāmi skaisti," kādā intervijā sacījusi cīkstone.
Seko "Delfi" arī Instagram vai YouTube profilā – pievienojies, lai uzzinātu svarīgāko un interesantāko pirmais!